четвер, 29 жовтня 2015 р.

Міні-EdCamp Ukraine 2015 у Краснопавлівському ліцеї





Шановні освітяни Барвінківського, Лозівського, Первомайського районів, міст Лозової й Первомайська!
Краснопавлівський багатопрофільний ліцей Лозівської районної державної адміністрації запрошує вас до участі в міні-EdCamp Ukraine 2015 (міні-(не)конференції), що буде проведено 12 грудня 2015 року. Наш навчальний заклад взяв участь у конкурсі грантів на проведення цього грандіозного заходу й отримав перемогу.
Трохи про EdCamp Ukraine 2015, яка проходила 23-24 червня 2015 року в м. Харкові. Уперше EdCamp проведено у 2010 році натхненними едукаторами з Філадельфії (США). На сьогодні понад 550 заходів об’єднали 25000 вчителів і різних стейкхолдерів навчального процесу з усіх куточків земної кулі для відкритого обміну педагогічним досвідом, співпраці й вирішення спільних завдань. Україна – 24-та країна світу, яка приєдналася до міжнародної спільноти EdCamp.
Девіз заходу «Ми будуємо спільноту відповідального вчительства!» перегукується з такими основними принципами: безкоштовність, незалежність, вільна ініціатива, програма визначається учасниками, кожний і кожна можуть стати спікерами, діє закон «про дві ноги». Натхненником EdCamp Ukraine є Олександр Елькін, експерткою в побудові спільноти Марина Пащенко, мозком програмового комітету Ігор Соломадін, контакт-докою Олена Малахова та інші.
У середині як всеукраїнського заходу, так і нашого є цікаві гості, смарт-презентери, п’ять тематичних напрямів, нові форми сесій (практикум, спринт-презентації, персональний коучинг, зустріч з дитячою письменницею, творчі майстер-класи тощо), тренди, про які говоритимемо.
Як стати учасником міні-EdCamp Ukraine 2015 у Краснопавлівському ліцеї?
Крок перший: зайти на сайт ліцею (https://sites.google.com/site/krasnopavlovkalycee/home), заповнити анкету з 01.11 до 20.11.2015 р.
Крок другий:  у телефонному режимі пройти співбесіду.
Крок третій: на електронну скриньку отримати офіційне запрошення.
Крок четвертий: приїхати на (не)конференцію 12 грудня (реєстрація й сніданок з 8.00 до 10.00; початок роботи о 10.00, закінчення о 18.00), взявши із собою власне фото (9х14), іграшку, книгу, чи шкільне приладдя як подарунок для дітей з будинків сімейного типу (за бажанням) та хороший доброзичливий настрій, сподівання на приємні й корисні зустрічі.
До зустрічі.
З повагою, оргкомітет.

Немає коментарів:

Дописати коментар